Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Реших да участвам, за можем да имаме отново нормален

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Реших да участвам, за можем да имаме отново нормален
Коментари Харесай

Българката получила експериментална ваксина: Направих го, за да имаме пак нормален живот

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Реших да вземам участие, за можем да имаме още веднъж естествен живот. Огромен потрес е да видиш по какъв начин Лондон стопира. Дадох си сметка че би трябвало да се върнем в свободния живот, до момента в който в този момент никой не може да се върне кам проектите си. Един излаз за това е ефикасната ваксина ", описа пред водещия Антон Хекимян по БТВ Мария Спирова - българката, участваща в тестове за нова ваксина във Англия. 

Спирова взе участие в опит на " Астра Зенека ". Компанията проучва какъв би бил резултатът за дълго време, без да минават години след слагането на имунизацията, описа тя.

" Тестваха и върху доста възрастни хора. Те са доста щастливи, че вземат участие. Загубили са близки При нас се тества дали една имунна система ще се оправи. 

Една жена разви неврологични признаци. Но на нас нямаха право да ни изясняват. Свързаност не се откри, че имунизацията е провокирала неврологични признаци. В момента има един човек от доста хиляди, който е развил признаци с неразбираем генезис. Ако това продължи да се случва, тогава ще се направи връзката. За задачата на 10 дни давам кръв сред 2 и 6 колби.

Никой в Европа не желае да преживеем още веднъж това. На ръба сме за малко изключване на шалтера - към 2 седмици цялостна карантина. Има възможност да стане непрекъснато затваряне и отваряне. Сходни са настроенията и тук и там. Хората го одобряват за принуда ", посочи гостенката. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР